Sista träffen på Konstfack denna termin. Tänk vad tiden går och vilka underbara människor som jag har haft äran att lära känna. Dessutom jobbar alla som bildlärare, någon är idrottslärare och vissa är även slöjdlärare. Förstår ni hur mycket jag får med mig på detta lärarlyft. Teman för första dagen var måleri och andra dagen var det redovisningar av vår presentationer om valda delar från konsthistorien. Vi reflekterade även över våra målningar som vi gjorde dagen innan. På måndagskvällen bjöd jag dessutom över de som kunde på middag hemma i min ljuvliga trädgård. Nästan alla på kursen reser land och rike runt så det kände fint att bjussa på lite blommor och mat.

Mina bildgallerier är uppdelade i först i självporträtt eller selfie bilder 😉

Några av mina och mina studiekamraters alster! Vi gjorde under förmiddagen en bilduppgift där vi först skulle måla så många nyansera av grönt som vi bara fick till det på någon timme. Sedan skulle vi klippa itu färgbitarna för att skapa ett djur. På eftermiddagen gick vi ut och målade fritt i lurparken!

Konstfacks vårutställning 2024!

Lite bilder från middagen hemma i min trädgård. Den ligger oförskämt nära Konstfack. Pionerna blommade först en vecka senare men jag bjussar på några här! Muggen har Hanna skapat, se @hannajenny_art Den har jag nu på jobbet och när jag dricker kaffe då känner jag mig just som ”Bäst, bäst”. Tack!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *