Efter den guidade visningen fick eleverna själva gå runt och titta. En elev kom springande med rädsla för duvorna som fanns som statyer i ena rummet. Några elever skapade blommor med origami konst och ett par andra vårblommor av ull. Själv rundade jag av besöket med en fika och självreflektion.

Mitt nästa steg inför att vi ska ses på Konstfack v.21, nästa vecka är att skapa en google presentation om modernismen. Det ska finnas en för åk 6 och en för åk 9. Jag tänker koppla samman den med visningen på Moderna museet och min film om abstrakt konst. De bästa studierna är de som direkt används i praktiken. Tänk om ett år kan jag titulera mig som bildlärare 😉 Tack vilken fin dag med mycket sol och värme! Tea


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *